Ungdomsträff med riksdagskandidater | Bärkraft.ax

Ungdomsträff med riksdagskandidater

Ungdomsrådet i nätverket bärkraft bjuder in alla ungdomar på Åland till ungdomsträff med Ålands riksdagskandidater. Målet med träffen är att ge ungdomar bättre koll på riksdagsvalet som hålls den 2 april. Vi bjuder på fika och mingel den första halvtimmen, diskussionen startar kl. 16:00.

Träffen kommer att ge möjligheten till att lyssna på vad de politiska kandidaterna från Åland har för planer för vår framtid, samt att ge möjligheten för oss ungdomar att kunna ställa egna relevanta frågor till dem.

Varje åländsk vallista har möjlighet att välja ut en riksdagskandidat att representera listan under evenemanget. Vi informerar vilka politiker som deltar så snart vi har fått svar!

Alla är välkomna att delta och även vara en del av diskussionen. Har du en fråga till kandidaterna? Skicka den i förväg genom anmälningsformuläret nedan! Vi önskar också att alla som deltar anmäler sig, så vi vet hur mycket fika som ska serveras.

Anmäl dig här!

Plats: 

Ungdomsgården Uncan, Norra Esplanadgatan 8, 22100 Mariehamn
22.3.2023 15:30 till 17:30

Här kan du lyssna på visionen:


Vi samlar in e-postadresser till dig som vill prenumerera på nyhetsbrev från bärkraft.ax. E-postadresserna används endast i detta syfte och delas inte med någon tredje part.