Ny nätverksgruppen för medmänniskor och medskapare | Bärkraft.ax

Translate this page to another language

Please note that if you use Google to translate this website, bärkraft.ax cannot guarantee the accuracy of the translation.

Tabita Nordberg och Helena von Schoultz
Bild: Tabita Nordberg och Helena von Schoultz

Ny nätverksgruppen för medmänniskor och medskapare

Inom nätverket bärkraft.ax har det saknats en plats för den enskilda individen som vill engagera sig i hållbarhetsfrågor, vilket är upphovet till ett forum för medmänniskor och medskapare. Gruppens värdinnor, Tabita Nordberg och Helena von Schoultz, öppnar upp för ett kreativt utforskande av inre och yttre hållbarhet genom samtal med hjälp av öppen frågeställning, skrivande, målande, rörelse och meditation.

”Det här är ett kravlöst rum för den som vill utforska inre och yttre hållbarhet på ett lekfullt och kreativt sätt tillsammans med andra. Den här gruppen står för bärkrafts filosofiska, poetiska och själsliga ådra.”

- tidigare målansvarig för utvecklings- och hållbarhetsagendans mål 1 (välmående) och värdinnan Tabita Nordberg.

Syftet är mötet i sig, att träffas precis som vi är, på en trygg plats och samtalar med varandra i en omgivning som uppmuntrar till närvaro, öppet delande och ödmjukt lyssnande. Gruppen öppnar upp för en första träff som utgår från temat vila och balans mellan vila och aktivitet måndag 2 oktober 2023 på Lemböte lägergård. För mer information om aktiviteten samt kommande aktiviteter, besök gruppens egna webbsida.

Så som barn utforskar världen och livet genom leken så kommer vi här också ta oss an frågeställningar kring det som utmanar och fascinerar på ett kreativt sätt.”

- Helena von Schoultz som är gruppens skrivinspiratör och kreativa ledare.