Johanna Backholm ny målansvarig för mål 5 "Attraktionskraft" | Bärkraft.ax
Bild på Johanna Backholm med en häst
Foto: Celie Scott

Johanna Backholm ny målansvarig för mål 5 "Attraktionskraft"

Utvecklings- och hållbarhetsrådet har utsett Johanna Backholm till målansvarig för strategiska utvecklingsmålet 5 "Attraktionskraft för boende besökare och företag". Till vardags är Johanna chef för HR och IT på Visko Teepak samt styrelseledamot i Åland Post. 

Åland är ett fantastiskt ställe att bo på och arbeta från! Att jobba inom Bärkraft Nätverket med mål 5 om just attraktionskraft, ser jag som ett viktigt, inspirerande och spännande uppdrag. För att säkerställa Ålands attraktionskraft för boende, besökare och företag idag och i framtiden behöver vi jobba tillsammans och inkludera många olika sektorer och perspektiv. De stora förändringar i omvärlden som sker just nu innebär både hot, men framför allt möjligheter, som vi vill ta vara på. Allt detta känns otroligt motiverande och roligt att få bidra till, säger Johanna Backholm 

Läs mer om arbetsgruppen för koordinering och rapportering och dess medlemmar här.

Här kan du lyssna på visionen:


Vi samlar in e-postadresser till dig som vill prenumerera på nyhetsbrev från bärkraft.ax. E-postadresserna används endast i detta syfte och delas inte med någon tredje part.