Sonja Dolke är vinnare av Nyvember kampanjens cykel | Bärkraft.ax

Translate this page to another language

Please note that if you use Google to translate this website, bärkraft.ax cannot guarantee the accuracy of the translation.

Sonja Dolke

Sonja Dolke är vinnare av Nyvember kampanjens cykel

Under november månad utmanades ålänningarna att varje dag ta sig an en mikrovana genom kampanjen Nyvember. Nyvember kampanjen lockade ett hundratals ivriga till att ladda ner den fyskiska kalendern och följa med mikrovanorna genom sociala medier.

Bland de som publicerade en bild på när de utförde en eller flera vanor, taggade bärkraft.ax på Instagram eller Facebook samt använde hashtaggen #NyvemberÅland fanns det möjligheten att vara med i utlottningen av en cykel. Vinnaren lottades och stora gratulationer ges till Sonja Dolke som den 14 december fick hämta en ny Jopo 24" cykel.

Ambitionen är att Nyvember blir en återkommande och årlig kampanj. Men trots att november månad är över så hoppas bärkrafts mål 1 som gått i bräschen för kampanjen, att flera av de mikrovanor som framkom i kalendern tas med in i det nya året och i resten av livet. Små steg i rätt riktning varje dag är mer effektivt än ett storslaget nyårslöfte som ligger bakom knuten.