Ålands hushållningssällskap rekryterar VD | Bärkraft.ax
Purjolök och morötter

Ålands hushållningssällskap rekryterar VD

Ålands Hushållningssällskap tillhandahåller rådgivning och service till landsbygdsföretagare på Åland. Vår vision är ”en levande landsbygd där Ålands Hushållningssällskap bidrar med engagemang och kunskap”. Verksamhetsområdet är landskapet Åland och företaget har 7 personer anställda.

ÅLANDS HUSHÅLLNINGSSÄLLSKAP REKRYTERAR VD

Som VD ansvarar du för personal, arbetsmiljö, daglig verksamhet och resultat. I uppdraget ingår att utveckla befintliga affärer liksom att skapa nya inom framföra allt organisationens profilområden.

Hushållningssällskapet har ett särskilt ansvar för lantbrukets utveckling på Åland och förväntas utarbeta nya metoder som bidrar till detta. Utvecklingsarbetet är ett särskilt fokusområde för VD, liksom att vara delaktig i arbetet med förverkligandet av Ålands livsmedelsstrategi.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att leda kunskapsorienterade organisationer och är trygg i ledarrollen. Du är en drivande och affärsmässig person som värdesätter medarbetarna och deras erfarenheteter och idéer. Du är en målinriktad visionär och en strateg med ett tydligt kundperspektiv. Du har en tydlig koppling till de gröna näringarna och är agronom, agrolog/lantmästare, hortonom eller har en annan relevant utbildning för rollen.

Välkommen med din ansökan med löneanspråk snarast, dock senast den 15 dec och rikta den till b-e.sandell@aland.net. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är de välkommen att kontakta:

Ordförande Bo-Erik Sandell telefon +358 457 31 34 452

Här kan du lyssna på visionen: