Åland som pilotområde för hållbara energikällor | Bärkraft.ax
Panelen på scenen.
Bettina Sågbom, Berndt Schalin, Jonas Holmström, Rune Westergård och Frida Sigfrids.

Åland som pilotområde för hållbara energikällor

Ålands landskapsregering deltog i sommarens SuomiAreena i Björneborg med en diskussion den 16 juli på Stadsgårdens innergård. Man diskuterade ”Åland som pilotområde för hållbara energikällor”. I diskussionen deltog Berndt Schalin vd vid Flexens Ab, Frida Sigfrids ordförande i Svensk Ungdom, Rune Westergård entreprenör inom teknik och författare till boken ”Ett jordklot räcker” och Jonas Holmström talesperson för hållbarhet vid Ålands Natur & Miljö. Bettina Sågbom journalist vid Yle modererade.

Vädret var regnigt, men som tur var sändes diskussionen också på webben. Du som inte hade tid och möjlighet att titta då det begav sig, kan nu ladda ner inspelningen och se den i efterhand.

Ladda ner den inspelade videon med diskussionen om Åland som pilotområde för hållbara energikällor från Dropbox

Videon borde funka med de vanligaste programmen, men om det inte skulle fungera så rekommendreas VLC Play. Observera att Dropbox egna videospelare inte nödvändigtvis visar videon i sin helhet, utan det kan vara nödvändigt att ladda ner den på egen dator för att titta.

#bärkraft
#omställningpågår

Här kan du lyssna på visionen:


Vi samlar in e-postadresser till dig som vill prenumerera på nyhetsbrev från bärkraft.ax. E-postadresserna används endast i detta syfte och delas inte med någon tredje part.