Frukostträff för civilsamhällets nätverksgrupp | Bärkraft.ax

Translate this page to another language

Please note that if you use Google to translate this website, bärkraft.ax cannot guarantee the accuracy of the translation.

Frukostträff
Välkomna på frukostträff med civilsamhällets nätverksgrupp!

Frukostträff för civilsamhällets nätverksgrupp

Välkomna på frukostträff! OBS: ny större lokal!

Vi kommer att avsluta detta år med en frukostträff öppna för alla civilsamhällesaktörer inom bärkraft-nätverket. Frukostträffen är en möjlighet att under lättsamma former nätverka och ta del av lokala exempel med koppling till förverkligandet av utvecklings- och hållbarhetsagendan. Tillfället är öppet för styrelsemedlemmar såväl som aktiva medlemmar och personal, vilket innebär att inbjudan med fördel får spridas inom organisationen. Du behöver inte ha deltagit i tidigare evenemang eller aktiviteter inom ramarna för civilsamhällets nätverksgrupp för att delta. 

Under vår första frukostträff, torsdagen den 15 december kl. 08:00-08:45, kommer Jenna Gestranius från Ålands Idrott att presentera deras arbete med att få på plats en visselblåsarfunktion för idrotten. Andra delar av tredje sektorn, utöver idrottsföreningar, skulle kunna nyttja samma visselblåsarfunktion, så möjligheter för samverkan diskuteras även gärna. Vi vill ha din anmälan senast måndagen den 12 december. Anmälan är stängd.

 

Plats: 

S:t Görans Församlingshem, Östra Esplandgatan 6, 22100 Mariehamn
15.12.2022 08:00 till 08:45