BÄRKRAFTMÖTET 2020 - Talkshow och prisutdelning | Bärkraft.ax
Missa inte SkÅvlan, Ålands egen talkshow under årets bärkraftmöte - Säkra din plats nu!

BÄRKRAFTMÖTET 2020 - Talkshow och prisutdelning

Den 1:a oktober välkomnar vi dig på årets bärkraftmöte och SkÅvlan där underhållning och framtidstro mixas med obekväma sanningar. 

Årets möte är det sjätte i ordningen och erbjuder ett underhållande program som tar avstamp i lanseringen av statusrapport 4 "Ålands väg under och ur coronakrisen".

Hur ligger vi till och hur tar vi oss framåt? Framåt mot visionen om ett bärkraftigt samhälle där alla kan blomstra, efter coronakrisen? Det är frågor som författarna bakom den fjärde statusrapporten och gästerna i talkshowen SkÅvlan försöker ge svar på. 

Under kvällen belönas åländska förebilder i fyra kategorier; privatperson, förening, företag och offentlig sektor med bärkraftpriset för sitt hållbarhetsarbete. 

När? 1 Oktober 2020
Var? Alandica
För vem? Alla är välkomna!
Anmäl dig senast 28 september.

Vilken tid?
17.30 Mingel i foajen
18.00 Bärkraftmötet inleds
20.00 Bärkraftmötet avslutas

Du kan även delta i bärkraftmötet digitalt. 

Vi följer myndigheternas rekommendationer för att undvika eventuell smittspridning genom att hålla avstånd, använda handsprit samt nysa eller hosta i armvecket. Stanna hemma och delta digitalt om du känner minsta symptom.

Anmäl dig senast den 28 september, antalet platser är begränsade så först till kvarn!

Fylll i formuläret nedan för att anmäla dig.

 
1 Från 2 Slutförd
För- och efternamn
Fyll i "på plats" eller "digitalt"

Här kan du lyssna på visionen:


Vi samlar in e-postadresser till dig som vill prenumerera på nyhetsbrev från bärkraft.ax. E-postadresserna används endast i detta syfte och delas inte med någon tredje part.