Nominera till bärkraftpriset 2021 | Bärkraft.ax
Fredrik Karlström delar ut pris till Victor och Emelie Börman
Näringsminister Fredrik Karlström delar ut bärkraftpriset i kategorin företag till Victor och Emelie Börman

Nominera till bärkraftpriset 2021

Förverkligandet av visionen ”Alla kan blomstra i ett bärkraftigt samhälle på fredens öar” samt de sju strategiska utvecklingsmålen i Ålands utvecklings- och hållbarhetsagenda möjliggörs med gemensam handlingskraft. Med en kombination av engagemang och medvetna handlingar hos privatpersoner och aktörer i samhällets alla sektorer, kommer vi steg för steg förverkliga visionen och uppnå utvecklingsmålen.

Bärkraftpriset uppmärksammar personer, organisationer eller företag som agerar innovatörer, inspiratörer och ledare i förverkligandet av visionen. De/den nominerade fokuserar på ett eller flera av målen i agendan och detta sker i ordinarie verksamhet eller vardag.

När du kontaktar Nätverket bärkraft.ax via detta formulär och klickar på ”Skicka”, ger du automatiskt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter. Du har rätt att begära att uppgifterna om dig raderas eller kompletteras.

Här kan du lyssna på visionen:


Vi samlar in e-postadresser till dig som vill prenumerera på nyhetsbrev från bärkraft.ax. E-postadresserna används endast i detta syfte och delas inte med någon tredje part.