KÖKART festival

Välkomna till KÖKART festival 20-25 augusti 2018

KÖKART festival 2018 är en ny nutida konst- och kulturfestival på Kökar, en av de mest exotiska platserna i den åländska skärgården. Festivalen vill förnya framtida kulturella tankar för alla som bryr sig om klimat, hållbarhet, migration och livskvalitet!

I mötet av en urban livsstil och en idyllisk åländsk skärgård, erbjuder KÖKART festival en innovativ "utanför din komfortzon-upplevelse" med workshops, nordisk mat, konst och musik med åländska och nordiska artister!

Festivalen är uppdelad i två delar varav Del 1 erbjuder workshops och Del 2 erbjuder konst och konserter. Du väljer själv hur du önskar delta. Det betyder att du kan tillbringa fem dagar på KÖKART festival. 

Festivalens tema är de fyra elementen jord, luft, vatten och eld och vi lovar att dessa element är väldigt närvarande under din vistelse på Kökar – en liten skärgårds ö sydost om fasta Åland.

Boka din festivalbiljett på kokartfestival.ax. Där kan du även anmäla dig workshopparna.

KÖKART festival arrangeras av NIPÅ i samarbete med det lokala Kökar-samhället och stöds av Nordisk kulturkontakt och Nordisk Kulturfond.

Plats: 

Kökar
20.8.2018 (Hela dagen) till 25.8.2018 (Hela dagen)

Här kan du lyssna på visionen: