Bärkraftmötet 2020 | Bärkraft.ax
Victoria Sundberg, Niklas Lampi och Heidi Hendersson

Bärkraftmötet 2020

VILKEN KVÄLL! Bärkraftmötet 2020 och SkÅvlan!

Grattis till vinnarna av bärkraftpriset och tack till er alla som röstat!

Leva Börman i kategorin företag, Rädda Barnen på Åland r.f. och Fältarna Mariehamns Stad i kategorin förening, Ålands Hotell- och Restaurangskola, i kategorin offentlig sektor och Erika Boman i kategorin privatperson!Tack Heidi Hendersson med gäster för att ni gjorde Ålands egen talkshow SkÅvlan till en succé!

Ålands egen tålkshow SkÅvlan tog sin utgångspunkt i den fjärde statusrapporten "Ålands väg under och ur coronakrisen" och mixade underhållning och framtidstro med obekväma sanningar. Gästerna var några av författarna till statusrapporten; Edvard Johansson, Martha Hannus, Niklas Lampi, Victoria Sundberg och Petra Granholm. 

Stort tack till Nordens Institut på Åland, LuvidFilm, WINTER Agency, Audiotrade Åland, Alandica Kultur och Kongress, City Blommor, Jon Lindeman för äppellådor, Puneh Oriental, Cainby och till er funktionärer.

Tack till Elina och herrorkestern, Nicklas Lantz och Parva Pirzadeh för högklassig underhållning.

Framförallt, STORT TACK till alla som deltog i studiopubliken, i foajén och ni som deltog digitalt!

Här kan du lyssna på visionen:


Vi samlar in e-postadresser till dig som vill prenumerera på nyhetsbrev från bärkraft.ax. E-postadresserna används endast i detta syfte och delas inte med någon tredje part.